Gaah!

Måste bara skriva att jag får cpdamp på mina datorer! Den ena datorn lägger av lite som den vill, och tar år att starta igen. Men den nya, som jag tror skulle vara.. bra.. ? den är segare än segast justnu. Hata.

Godnatt..

Är helt slut, huvudet snurrar och ögonen går nästan i kors.. Skönt med sovmorgon imorgon! Ridningen gick helt okej faktiskt, fast hästen var lite vrång... Men vafan, tålamod ;). Kändes dock som att någon högg en kniv i ryggen på mig efter ett tag, då var det dags att sluta.. Vettefan vad det beror på, men det brukade bli så förut när jag red också. När jag kom hem så var bror här, och efter ett tag så kom hans flickvän och hennes mamma förbi också. Vi drack kaffe och bara pratade om allt och ingenting typ, asnajs! När dom sen åkte hem så käkade jag o mamma och kollade på idol..  Hamnade typ i matkoma efter det där, så har legat i soffan och bara degat typ en timme. Justnu skriker min säng verkligen efter mig, och varför låta den skrika ? ;). Nej men ska lägga mig i sängen och plugga lite, matteprov imorgon (y). Wish me luck! :D
bjuder på en bild från den värsta kvällen i hela mitt liv.. det kan jag berätta mer om senare ;)
puss!

Stallet!

Hellu.
I fredags drog jag till Nyköping. Kollade när storebror spelade handboll och sen åkte jag till stugan med mamma och pappa. I lördags tog jag det bara lugnt typ, hade mys typ :*. I söndags blev det Nyköping och handboll igen sen hem till Avesta. Jag saknar min bror här hemma, så sjukt tomt :(. Men whatever, det var jävligt tungt att gå upp till skolan idag. Jag var sjuk nästan hela förra veckan så jag sov rätt länge, minst 10 iaf. Imorse vaknade jag 7.. Kan lova att jag inte har varit på det bästa humöret idag. Men gick upp och for till skolan iaf, rätt chill dag. Hade 2 lektioner, vård och engelska. Vården är dock från 8.40 till 12.. Efter det engelska, slutade 13.30. Skulle egentligen ha haft historia och idrott också, men historian var inställd och orkade inte sitta o vänta i 1 timme på att idrotten skulle börja så jag åkte och handlade med Debbie och Karina ist (a) haha. Åkte hem till dom och tog det lugnt ett tag, sen kom även Axelina och Linda. Satt mest och pratade om allt och ingenting. Iaf, kom hem för en stund sen och nu har jag lagat mat och ska strax göra mig i ordning för att åka till stallet! Treeeeevligt!
Btw, taggar SATAN till på fredag då jag och bästavän åker till Strömstad!


Axelina Sohlström <3

Puss!

092311

Hellu!
Ska försöka igen.. Ni får ursäkta headern, men jag ska fixa den sen någon gång. Iaf, har hänt en del sen jag skrev seriöst sist. Jag har börjat Vård och Omsorg, efter att först ha gått en vecka på Hotell och Turism. Har en helt okej klass, kände de flesta sen innan men några nya ansikten också :). Sitter just nu och lyssnar på musik och fryser haha. Jag lovar att försöka bli mer intressant, men jag har faktiskt ingenting att skriva nu haha.
Puss!

RSS 2.0