♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Jahopp, mina föräldrar. Vad ska man säga? Haha. Min mamma heter Eva och min pappa heter Thomas, och dom är bäst, ibland. Min mamma älskar jag så himla mycket så det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva det. Pappa älskar jag såklart också, men jag står mycket närmare mamma. Dom hjälper mig med allt, dom ger mig så mycket styrka. Även om jag inte förtjänar det. Dom klarar av mig när jag har PMS, och när jag bara är allmänt grinig. Visst, vi har konflikter också, men dom håller inte i sig länge. Men egentligen, så allt jag kan säga är att jag älskar dom över allt annat.


Jag och mamma ♥

Puss!

Hemma.

Drog iväg till Jimmy igår kväll för att dricka lite öl o så :). Spelade tv spel också, jag ägde totalt ;). Haha. Slutade iaf med att jag och Debbie inte hade någon skjuts hem, så vi snodde Jimmys säng o sov som gudar medans han och Sebbe låg i soffan, huhuhuhu. Idag blir det att tagga som fan, sen öppna vinet :D. Ska strax typ äta frukost/lunch med Debbie, o sen blir det väl att chill fixa oss :).

Puss!

Duschen nästa!

Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag fortsätta umgås med Debbie som blir här inatt också. Och jag älskar min nya telefon! :D

Puss!

YES! :D

Fick telefonen nu! :D Fyfan va glad jag är :D. Åkte ner till stan och hämtade den sen tog vi en tur i plus o kolla på kläder, provade två klänningar. Haha, ingen av dom passade. Hatar klänningar, mina bröst är förstora så antingen går dom knappt igen eller så är brösten så intryckta så det känns som dom går igenom kroppen :P. Så det blev inge kläder :P. Men träffade Axelina så hon följde med mig, mamma och Debbie hem! :). Nu ska jag snart lämna Axelina och Debbie här hemma så drar jag iväg till farfar med kusinerna :). Han fyller år idag så ska dit o gratta lite :). Haha min pappa och farbror satt och pratade telefoner, tydligen så är min kusin precis som mig med telefoner. Dom håller aldrig ;). Haha. Nu ska jag proppa i mig lite chips och pussa på Debbie och Axelina :D.


Jag och älskade Axelina <3

Puss!

Stan!

Godmorgon! Vaknade av att pappa kom inramlande i mitt rum imorse, då skulle vi flytta byråar :P haha vilket jävla ord.. Så har gjort det, o nu håller jag på o klä på mig. Och bara så ni vet så är det jättekul att dra på sig nytvättade jeans när man har lite för feta lår ;) Haha. Justja, ett paket låg o väntade på mig när jag vaknade (a) Skoooor :D
Tihi.

Fortsätta med kläderna, sen stan!

Puss!

Ögonbryn..

Kan man bli tokig på dom eller? Haha jag blev så irriterad på dom så jag var tvungen o noppa dom. Inte alla som noppar ögonbrynen 4 på morgonen ;). Haha jag har även nagellack över hela min dator, underbart!


Tyckte faktiskt den va lite söt :D

Puss!

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Min första kärlek heter Sebastian. Träffade honom sommaren -08 genom gemensamma vänner. Helt ärligt, så var hans armar det första jag föll för. Han hade så jävla snygga armar. Jag kämpade i ca 3 månader med att få honom, jag var så grymt kär i honom. Han var 4 år äldre än mig, alltså 19 och jag 15. Min mamma var jätteglad för min skull, och hon tyckte jättemycket om honom. Men mina brorsor var totalt tvärtom, dom hatade honom (och det gör dom fortfarande). Då förstod jag inte varför, men nu gör jag det. Aja, vi blev tillsammans den 1a september -08 och det tog slut typ 21-22 november. Då ville han tydligen ta en "paus", men det blev slut föralltid eftersom jag var med en annan kille på våran "3 månaders dag". Haha jag är glad att det tog slut, men jag ångrar mig inte heller. Vi gjorde mycket roligt tillsammans, och han gjorde så jag träffade människor, som står mig väldigt nära än idag.


Tack Sebastian för det du gav mig, :)

Puss!

pizza!

Kom typ precis hem från Annika o Henrik :). Edwin kom och hämtade mig och Debbie så åkte vi ut dit o fikade lite :). Snackade även en massa skit :p. Och dom har världens sötaste hund, min älskade. En rottweiler som heter Fanny, helt underbar är hon. Kom och la sig i knät på mig när jag låg i soffan, hon tror liksom hon är jätteliten ;).

Aja, sen for vi hem iaf så jag och Debbie delade på en pizza som väntade här hemma på oss ;) huhu. Nu sitter vi i min säng och nördar, som vanligt ;).

Justja!
Måste berätta om en dröm jag hade inatt. Det är så att jag går och funderar på om jag ska beställa tatueringstid, har velat gjort det ett tag men jag kan inte bestämma mig för vad jag ska tatuera. Aja, inatt så drömde jag iaf att jag skulle tatuera mig. Jag ville ha ett klöver ess ( ni vet ett kort? ) på vänster fot, men när jag var klar så hade jag en GRÖN spader 8a på smalbenet. Haha hade panik när jag vaknade så jag kollade det på en gång. (a)

Men nu ska jag pussa lite på Debbie tror jag ;). Hahaha.

Puss!


Ensam :(

Halllå.  Har varit vaken ca en timme, Debbie väckte mig o sen drog hon :( Haha men hon kommer snart tillbaka :).
Får se vad som händer idag, väntar på att min  telefon ska komma men den verkar inte vilja :(. Usch, jobbigt att vänta ju. Speciellt eftersom att telefonen jag har nu knappt funkar, liksom, den skickar sms av sig själv, den skriver egna ord så om man har lite bråttom när man skickar sms kan det hamna nåt helt obegripligt där :p haha. Men nu ska jag gå o tvätta bort sminket som jag råka somna med.

Puss!

05.36

Haha jag och Debbie är fortfarande vakna. Chips, cola och powerking har gjort våran natt! :) Jag smakade nyss på en 8år gammal red bull, ingen höjdare kan jag lova. Smakade surt som fan och när jag hällde ut den så var den jättemörk brun och helt klumpig, myysigt! Nu ska jag fortsätta leka med Debbie!



Så söt är jag just nu! Älska cam ;)

Puss!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Klockan är ju över tolv nuså..

Jag heter Catrin Elisabet Lidström. Jag är 16 år, född 940521. Jag bor i Avesta, vilket jag har gjort i hela mitt liv. Samma hus även. Jag bor ihop med mamma Eva, pappa Thomas och storebror Fredrik. Har en till bror som flyttat hemifrån, riktigt stor pojke! Haha. Jag har även 2 hundar, Flora och Emil, 3 katter Oboy, Tösen och Tvåan. Och sen såklart mina ögonstenar, kaninerna Zingo och Sprattel. 

Jag går individuella programmet på Karlfeldtsgymnasiet här i Avesta, pga skolk hela högstadiet (a). Skolan blir nästan aldrig tråkig, har ju dåren Debbie i min klass ;). Haha.

På fritiden gör jag fan ingenting, sitter vid datan o typ umgås med folk ibland.

Haha nu kommer jag inte på nå mer typ.

Puss!

Mys!

Nu har vi handlat o grejat klart! Så nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det myys för hela slanten! Blir antagligen en sömnlös natt med powerking och chips, skratt,skratt och ännu mera skratt! Det gillas starkt!

Puss!

chill

Jag o Debbie drog till stan o köpte naglar haha. När vi kom hem så käka vi lite o sen möblera vi om mitt rum! :D
Är skitnöjd men har massa plats som jag inte vet vad jag ska göra med :P. Nu ligger vi i min säng med varsin dator o är lika coola som vanligt. Ska försöka få mamma att köra oss till hemköp så vi får handla godis o sånt så vi får en komplett myskväll! :D

Puss!



Så grymt snygga är vi! Haha!

Bara för att komma igång liksom..

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Börjar imorgon!

Puss!

Godmorgon..?

Ja, vaknade för 35 minuter sen.. Haha men jag somnade ju efter 6 imorse så det är väl inte så konstigt :). Jag och Debbie sitter nu med varsin dator i sängen och nördar. Det blir antagligen ner på stan senare om mamma kan skjutsa och sen lämna pengar till mig :). Justja, ska fixa en grej sen som kanske gör det lite lättare att komma igång.. Men nu ska jag tvinga Debbie att ge mig frukost :D.

Puss!

Klart!

Haha designen tog ca 2 timmar att göra. Ganska många utbrott och skrattattacker där kan jag lova! :D
Nu ska vi bara fortsätta softa o snart gå ut o ta en liten rök =).



Tack vännen för hjälpen :*
www.debbiiieelandberg.blogg.se

Puss!

Hallå!

Nu har jag äntligen bestämt mig för att försöka blogga igen. Det här kommer nog att bli jordens segaste blogg men det skiter jag i, jag tvingar inte folk att läsa :). Jag har en vän som håller på med designen nu eftersom att jag är totalt kass på sånt typ :P. Men skitsamma, jag återkommer senare!

Puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0