♥ Dag 19 – 17

♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
Jag ångrar att jag inte fixade skolan när jag kunde, så hade jag sluppit ett år på IV. Eller egentligen ångrar jag det itne heller, för jag vet inte alls vad jag vill gå för linje på gymnasiet..

♥ Dag 20 – Den här månaden.
Den här månaden? Jadu var ska man säga. Allting har gått upp och ner hela tiden..

♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Det var när jag fick veta att min farmor hade dött.. Det glömmer jag aldrig. Pappa var i Tyskland med jobbet så jag sov i hans säng brevid mamma. Jag vaknade en morgon, torsdag tror jag det var, halv 6 typ av att telefonen ringde. Mamma gick ner och svarade och jag somnade om. Efter en timme kom hon tillbaka, jag såg paniken i hennes ögon. Jag trodde direkt att det hade hänt något med våran hund som hade varit sjuk i några dagar. Sen säger hon det: Farmor har dött.. De värsta orden jag har hört i hela mitt liv. Jag kommer ihåg hur tom jag blev.. Jag kunde inte ens gråta.. Jag tänkte att jag inte kunde stanna hemma för då skulle jag bli galen, så jag cyklade iväg till skolan. Jag hade träslöjd men jag gick direkt till min kompis klassrum och var med dom ist. Jag sa ingenting till min kompis men hon märkte att något var fel. Efter ett litet tag kände jag hur allt bara kom, jag sprang ut och smällde igen dörren. Min kompis springades efter mig och bara slet tag i mig när jag började grina. Jag stod och hulkade, jag kunde inte andas.. Då berättade jag vad som hade hänt.. Då fick jag inte vara kvar i skolan längre så jag åkte hem..

♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
Nånting som upprör mig är vad folk kallar rasism. Folk säger att dom som är stolta över att dom kommer från Sverige är rasister. Jag fattar inte vad som är rasistiskt med det? Man ska väl vara stolt över sitt ursprung, eller hur? Och dom utlänningar som kommer hit och inte fattar att vi är i Sverige. Dom går runt och snackar sitt jävla språk fast dom går för att lära sig svenska. Är det inte bättre att träna på svenska då ? Och dom utlänningar som kommer hit och bara klagar över hur mycket dom hatar Sverige, VAFAN GÖR NI DÅ HÄR?! ÅK HEM FÖRIHELVETE! Jag skiter i hur mycket krig eller vafan det är som har fått er att lämna erat land det är, ska ni klaga på Sverige och svenskar kan ni lika gärna dra. Och jag tycker det är fel av svenska folket att låta utlänningarna göra såhär, men det är bara för att svenska folket är fjollor. Hade vi vågat slagits för vårt land hade det inte varit så som det är idag. Men jag måste även påpeka att dom utlänningar som kommer hit och jobbar för sig och är schyssta har jag ingenting emot!


Puss!

IIIIIHHHH!

Jag är så grymt glad justnu! :D Finns egentligen ingen speciell anledning, eller jo, men den säger jag inte :*
Jag ska bara hoppas,hoppas,hoppas och hoppas att det går som jag vill nu! :D För om det blir som jag vill så blir jag den lyckligaste tjejen på jorden! :D Åååh, vill så gärna skriva ut det exakt överallt men det tänker jag inte göra förens jag vet något bestämt! :D
Aja, nu ska jag äta upp min soppa och sen sova. Halsen värker och huvudet dunkar, ändå detta glada humör! ;)

Puss!

♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.

Det var nog när jag fyllde 15. Eller dagen innan rättare sagt, på min väldigt nära väns 16 årsdag :). Då var det fest hemma hos mig. Vi slog ihop och hade det jättetrevligt. Kommer fortfarande ihåg det som om det vore igår :). Alla mina nära och kära var där, och det var första gången Gustav sov hos mig. En kille som jag gillade supermycket då! :P. Men jag glömmer aldrig när Daniel och Simone kom.. Fick ett grattis-kort och en bukett blommor, och såklart en drink av Daniel! ;). Haha, Debbie och Robert hade spytävling tror jag :P. Dom låg på varsin toalett och hulkade som fan :P. Hahaha. Och dagen efter, på min riktiga födelsedag så åkte jag och mamma ner till mormor och morfar :) Pappa och Fredrik var redan där :P Dom körde jag ut för att kunna ha fest ;). Haha, glömmer nog aldrig det. Riktigt mysigt hade vi! :)

hade tänkt att ladda upp en bild med det funka inte! :@

Puss!

♥ Dag 14-17

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Eftersom jag inte kommer ihåg vad jag hade på mig då så berättar jag vad jag har på mig nu ist.
Mörkblåa jeans - typ hm?
Underkläder-Hm
T-shirt - köpt på Rihannas konsert 12/3 08 ;)

♥ Dag 15 – Mina drömmar.
Jag har inga speciella drömmar, bara att fixa skolan så att jag får ett bra jobb typ. Kul.. haha

♥ Dag 16 – Min första kyss.
Min första kyss? Jag kommer faktiskt inte ihåg, antar att det inte var så speciellt..

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
När jag var i Göteborg första gången. Det var jag, pappa, min bästa kompis och hennes familj. Kommer ihåg det bara för att det var så fail alltihop. Haha dom hade dubbelbokat rummen på hotellet, så jag och pappa fick bo i nåt jävla konferens rum. Haha

Puss!

Godmorgon :$

Haha har varit vaken typ 40 min. Somnade vid halv 1 typ :P. Fast innan de så va jag ju vaken i 30 timmar, nånting min kropp verkligen inte är van vid! :P. Har iaf haft den absolut bästa natten på länge, helt grym! Debbie, Fg och Sigge gjorde min kväll! :). Var till tandläkarn imorse också :o fast nu är tänderna fixade iaf (y). Haha Sigge somnade i väntrummet när jag var där inne, gull (a). Men nu ska jag prata lite med min mor och sen kanske jag sticker iväg..

thewayyoumakemefeel


puss!

Haha datanördar

Jag och Debbie sitter i deras soffa med varsin laptop och bakom oss sitter Karina vid stationära datorn. Hahaha är det dehär som kallas lan? ;) HAHAHA!
Och nu sitter Debbie och skriker massa fula ord för att det inte går bra för henne :o.
Nu ska jag tvinga Debbie att ge mig mat!

Puss!

♥ Dag 13 – Den här veckan.

Måndag: Då var jag med Axelina och Linda, vi bowlade och käkade pizza och bara hade det mysigt :)
Tisdag: Idag har jag haft praktik och inatt sover jag hos Debbie :)
Onsdag: Tandläkaren sen skola..
Torsdag: Skola sen vet jag ej
Fredag: Skola och sen kanske fest, fast ska vara nykter.
Lördag: Vet ej?
Söndag: Bara chill dag?

Haha kul va? :D

Puss!

Praktik

Kom hem från praktiken för typ en timme sen, men de va typ bara hem o packa o sen försvann jag igen. Packade i ordning lite grejer och drog till Debbie. Så nu sitter vi i hennes soffa med varsin dator och nördar sönder :). Sover här inatt och imorgon så följer hon med mig till tandläkaren och håller mig i handen :).

detfinnsentankeimitthuvudsomvägrarförsvinna....

nu ska jag glo på tv typ :)

Puss!

Frukost!

Godmorgon! Fan har inte varit vaken såhär tidigt (efter att faktiskt ha sovit lite) sen skolan sluta typ. Kuul! Eller inte.
Nu sitter jag i soffan o käkar frukost och är allmänt seg. Ska snart börja göra mig i ordning för praktiken.


Puss!

Snus och naglar!

Haha bra rubrik?
Men iaf, har precis tagit en snus och nu ska jag fixa naglarna. Måste ta bort det röda nagellacket eftersom att jag har praktik imorgon. Och sen måste jag fila o greja eftersom att dom är så otroligt fula efter bowlingen med Linda och Axelina idag. Haha, bara så ni vet så ägde jag och Axelina ut Linda totalt ;)



Puss!

♥ Dag 12 – I min handväska.

Jag använder typ aldrig handväska.. Men när jag väl gör det så finns...
*Smink
* Parfym
* Hårborste
* Hårspray
* Datorn (ibland)

Haha otroligt spännande jag vet ;)

Puss!

110110

Vaknade kvart över 8 idag (y). Skulle va på sjukhuset halv 10 så det var väl lika bra. Var dit o kollade upp rygg, axlar och huvudet igen. Så ska dit nästa onsdag igen och typ få hjälp eller vad man säger haha. Får väl se vad som händer idag, funderar på att ringa min älskade Axelina och se om hon vill busa med mig.


Älskade :*

Puss!

Tar igen det jag har missat ;)

♥ Dag 9 – Min tro.
Helt ärligt, så vet jag faktiskt inte vad jag tror på.

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Jag gick runt hela dagen i svarta mjukisbyxor, ett vitt linne, en blå tjocktröja och underkläder såklart :p

♥ Dag 11 – Mina syskon.
Jag har två bröder, och dom är bland dom bästa som finns. Vi har haft problem med varandra, speciellt jag och min äldsta bror. Under ca ett år, så bodde vi i samma hus men vi såg inte varandra. Vi låtsades som att vi inte kände varandra, pratade inte med varandra. Och när vi väl pratade så skrek vi på varandra. Det var den absolut värsta tiden i mitt liv. Jag ville inte vara hemma. Men tillslut så löste sig allt, vi pratade och vi grät. Och jag är så glad att jag har "fått tillbaka" honom. Han stöttar mig jämt. Haha och ja, min andra bror.. Han bara finns, överallt. Han tar hand om mig, speciellt när jag är full haha. Men jag älskar dom båda två lika mycket.

Duschen väntar..

Hallå, jag har inte haft tid med datan i helgen :P. Har varit med Alex sen i fredags, sjukt mys. Har typ ingenting att skriva :P intressant ;) huhuhu! Men nu ska jag ställa mig i duschen o försöka piggna till lite :)

Puss!

She got that whole place glowing.

Sitter och lyssnar på Akon-Angel. Så jävla bra :). Har iaf fått en timmes sömn så nu klarar jag att vara vaken ett tag till. Om ca 2 timmar kommer baby hit tror jag (a) Mys!

Nu ska jag hitta på nåt att göra annars kommer jag nog att somna av uttråkning ;P.

Puss!

05.51

Wihoo jag är vaken! Kan vara för att jag inte har sovit men vafan ;). Huhuhu jag har dundertråkigt och alla sover :(. Jag hatar att vänta, hade det inte varit för denna jävla väntan hade jag sovit nu! :(. Men ääääh ska sluta grina nu ;) hahaha. Kom fram till att jag antagligen har en litenlitenliten hjärnskakning sen jag for ut för trappen i onsdags. Därför mitt huvud aldrig slutar dunka. (Y) . Men nu ska jag mysa ner mig i soffan och titta på film :).



Puss!

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

Ett ögonblick jag aldrig kommer glömma var när vi var o kollade på Flora (vår hund) första gången.. Haha hon och hennes syskon såg ut som små korvar allihopa, men ack så söta dom var :'). Jag var så jävla glad då. Haha riktig lycka.

Finns väldigt många ögonblick egentligen, men det var det första jag kom och tänka på nu.

Puss!


Uuusch..

Är så hilma sliten idag.. Det blev för mycket igår. Asså, så som jag var igår har jag aldrig varit. Usch :(. Jag ramlade även överallt så har blåmärken på hela kroppen typ :(.

Idag har jag bara tagit det lugnt typ, städat efter igår. Nu ligger jag i sängen och ska titta lite på film och hoppas jag mår bättre imorgon :P.

en bild från igår :)

puss!

Nyduschad.

Har nyss kommit ut ur duschen, så har nyrakade ben och rent hår! Så jävla skönt :D. Debbie ska snart åka hem o duscha o greja hon också så jag blir ensam ett tag. Taggar till ikväll! :D:D:D



Puss!

Kuul liv.

Har du ett förhållande? Nope
Är du kär just nu? Nej
Hur många har du varit tillsammans med? 2 seriösa
Har du kysst någon idag? Nope
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? Japp
När går gränsen vid otrohet? Vet inte
Har du varit otrogen och om ja, varför? Nej
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? Tror inte de

Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? Jimmy, jag kommer faktiskt inte ihåg.

Är du romantisk? Kan bara jag vill :p

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Tror inte det?

Är du svårflörtad? Nae

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Japp

Vad hette din första flickvän/pojkvän? Oseriöst eller seriöst? Oseriöst kommer jag inte ihåg, seriöst var Sebbe..
Hur länge höll det? Lite mindre än 3 månader.

Har du någon gång slagit någon du tyckt om? Japp!

Har du lekt med någons känslor? Nae

Har du haft sex med över 20 personer? Nej

Hur länge höll ditt längsta förhållande? ....
kortaste ? lite mindre än 3 månader
Vill du vara singel eller ha ett förhållande?  Det är olika från dag till dag.
varit tillsammans med 2 samtidigt: Haha typ i lågstadiet :)
Är du en bra pojk/flickvän: Haha vet inte? :)
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Johan
har någon sagt att han/hon tycker om dig mer än som vän? Japp
vart tsm med någon du sen hade ett KK-förhållande med? Haha nae
När fick du din första kyss? Är det meningen att man ska komma ihåg sånt? ;o

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Haha nej!

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej





Puss!

Godmorgon.

Vet inte riktigt hur länge jag har legat vaken, men jag vet att jag har väldigt ont i halsen. Ville inte väcka Debbie för tidigt så jag gick upp o tog en kopp med honungsvatten och kollade på "Pippi på dom sju haven" :). Nu ska jag väl nörda ett tag och sen ska jag ställa mig i duschen och göra mig redo för party. Risken finns att jag kommer må jävligt mycket sämre imorgon men det är jag villig att ta ;). Haha.

Puss!

♥ Dag 7 – Min bästa vän.

Jag har faktiskt 5 bästa vänner. Tre tjejer och två killar. Vi börjar med tjejerna.

Sandra Dahl.
Har känt dig i snart 2 år, känns som hela livet. Du tog mig med storm när du kom, du var så glad hela tiden och det smittade verkligen av sig. Du var som ett lyckopiller, eller det är du fortfarande. Glömmer aldrig när jag typ bodde hos dig. Du tog så bra hand om mig, jag mådde bra då. Du är verkligen som en syster. Jag älskar dig ♥.

Axelina Sohlström.
Lärde känna dig i 7an, men det tog ett tag innan vi blev riktigt bra vänner. Det var väl i 9an som vi började umgås hela tiden. Du ger mig styrkan jag saknar, du är min klippa. Haha så mycke underbara minnen med dig. Jag älskar dig ♥.

Debbie Landberg.
Haha finns det så mycket att säga om dig? Du är en helt underbar person när man känner dig. Visst, vi har haft våra tvister men vad är vänskap utan det liksom? Så sjukt skönt att du har kommit tillbaka till mig. Jag älskar dig ♥.

och killarna nu då.

Anders Eliasson.
Vi träffades förra vintern, runt lucia. När jag Sandra och Rebecca var i Sveg. Kommer fortfarande ihåg när du kom till oss i stugan. Haha det var en riktigt trevlig kväll. Önskar jag kunde träffa dig mer än vad jag gör :(. Du är en av dom bästa min vän, jag älskar dig ♥.

Edwin Söderberg.
Du är en helt sjuk person som jag älskar att umgås med. Du får mig alltid på bra humör! Du är som en storebror. Kan inte säga så mycket om dig egentligen.. Men som sagt, jag älskar dig ♥.


Och där hade ni mina bästa vänner, helt underbara allihopa!

Puss!

♥ Dag 6 – Min dag.

Japp, min dag..

Jag somnade inte förens typ halv tio imorse, jag låg och kollade på film och så. Sen sov jag fram till halv fem för då kom mamma och väckte mig. Fast klev inte upp ur sängen, utan jag somnade om till klockan var kvart i sex. Och då kände jag hur förkyld jag var, så jag ringde till mamma som kom ner med te till mig. Hon är bra söt hon :). Sen startade jag datan och kollade facebook lite snabbt. Sen gick jag och åt mat och sen ringde jag till Louise. Åkte dit och hade lite myss en stund. Sen kom min far och hämtade mig så nu ligger jag i sängen och väntar på Debbie. Haha intressant dag va? ;)

Puss!

Louise Hamrén <3

Har precis kommit hem från min underbara vän Louise. Gud vad jag har saknat dig! Så skönt att träffas igen :). Satt som vanligt och bara snackade skit och bolmade som fan ;). Haha. Och hon har världens gulligaste katt, skulle ligga i knät och mysa hela tiden =).

Justja, när jag vaknade idag så hade jag blivit jätteförkyld! Halsen bara bränner och näsan rinner. Usch och fy säger jag bara :(. Så mamma fick komma med frukost på sängen, eller frukost.. En kopp te haha.

Men snart kommer iaf Debbie hit, hoppas att hon får mig lite piggare :).

Puss!

Simone Lille-Beth Marcus <3

Jag saknar dig min vän. Du försvann alldeles för tidigt. Jag har inte fattat riktigt än tror jag, eller så är det bara att jag inte vill. Jag väntar fortfarande på att du ska komma i din lilla blåa bil till skolan och komma ut och vara lika glad som alltid. Jag vill inte förstå att det aldrig kommer hända igen.. Jag tänker tillbaka på oss, våra minnen.. När vi åt pizza i hjulet på horndal för att pizzerian skulle stänga. Alla delade tacorullar vi käkade förut. Alla bilturer. Alla gånger vi har sjungit ihop. Det går inte att sluta gråta när jag tänker på allt kul vi har gjort. Jag gråter för att jag saknar dig så otroligt mycket, men även för att jag vet att du har det bra nu. Du är med din mamma, och jag vet hur mycket du saknade henne. Men jag önskar att jag bara kunde få några timmar med dig, så jag kunde berätta hur mycket jag älskar dig och krama dig.. Du var en ängel utan vingar här på jorden, nu är du en riktig ängel.


910929-101010.
Jag glömmer dig aldrig. Jag älskar dig <3

Puss!

♥ Dag 5 – Vad är kärlek?

För mig är kärlek det starkaste bandet inom familj, vänskap och så klart, kärlek. Jag ser inte kärlek bara som mellan två personer som älskar varandra, utan som ett band. Jag har hur mycket kärlek till min familj och mina riktiga vänner som helst. Den kärleken slår allt.



Vet inte riktigt om det var så den som gjorde listan menade, men det är min syn på kärlek.

Puss!

...

Jag hatar vissa dagar.. Jag kan bli så otroligt depp på bara några få minuter.. Känns som att allt är helt åt helvete då, jag är värdelös.. Jag vet att det inte är så, men det går inte att förstå. Jag blir osäker på allt, vem som skulle stå vid min sida när jag verkligen behöver det och vilka som skulle vända ryggen till. Vem jag kan berätta allt för, och vem jag ska hålla käft för. Det är jobbigt, men det är väl så när man är tonåring. Eller? Är det normalt att man känner att man vill dö för att nån obetydlig idiot säger nåt kränkande? När man egentligen bara skulle ha skrattat åt hur patetisk den som sa det är?
Ibland orkar jag bara inte.

Debbie och kaniner..?

Japp.. Sov hos Debbie igår, låg o kolla på film typ hela natten :). Vaknade typ 3-4 idag, och då börja vi kolla på film. Kollade på "Paranormal Activity". Första gången jag såg hela filmen, och den var ju inte så jävla bra :P. Haha. Sen kom min far och hämtade mig. Så jag har hunnit gosa med kaninerna och klippt klorna på dom. Släppte även ihop dom för första gången på typ ett år, och så klart börja dom jucka på varandra.. Jävla inavel :P. Haha. Nu ska jag städa lite på mitt rum o sen duscha. Kanske drar till Debbie ikväll igen, men före det ska jag ringa Louise och se om hon har kommit hem :).

Puss!

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Lite sent jag vet men..

Jag åt först en toast till frukost och sen åt jag typ lite julmat till middag. Ni vet, jansson, köttbullar, prinskorv m.m..
Haha väldigt intressant jag vet ;).


Ni får en bild bara för att jag är så tråkig och jag saknar mitt blonda hår :(

Puss!

Hallå..

Har varit vaken ca 2 timmar.. Har hunnit käka och städa :p nu sitter jag o väntar på Edwin som ville träffas :). Har värsta huvudvärken också :(. Den har hållt i sig sen i torsdags kväll så får fan hoppas att den släpper snart, annars blir det sjukhuset igen. Och massage om jag har tur (a) haha.

Puss!

Kass uppdatering..

Sorry! Men jag har sovit hela dagen, bokstavligt talat! Somnade typ 7 igår morse, vaknade 6 (för 12 timmar sen) så då tog jag en dusch, käkade och åkte till axelina. Satt där och tittade på "Patrik 1,5". Sen sjöng vi lite karaoke och sen for jag hem. Käkade igen när jag kom hem. Sen kollade jag på 2 avsnitt av "Sex and the city", är det den grymmaste serien eller vad?! Älskar Sarah Jessica Parker som Carrie, helt underbar. Aja, somnade typ vid 1 och vaknade 4 igen. Så har fått gaanska mycke sömn, men de e skönt! ;). Och jag vill ha den 5 nu! Cruising och baby kommer hem (a) ;).


Tråk bild jag vet..

Puss!

Gott nytt år.

Haft en helt okej nyårsafton :). Var med bror och hans flickän till deras kompis som hade fest. Satt där o drack lite o hade kul, sen ut o kolla på raketer. Stod ute i över en timme. Inte smart i strumpbyxor och klänning. Kändes som att benen skulle ramla av. Iaf, åkte hem efter ett tag o vad hittar jag här? Jo skitfulla gubbar i hela vardagsrummet, minsta kusinen i köket. Kul, stackarn.. Så nu dricker jag lite vin och sen blir det sängen! Fan så skönt :D

Puss!

RSS 2.0